Terminliste

Utetreninger

Fana KK fortsetter suksessen med utetreninger for alle slik vi har hatt stor glede av å trene i månedene mai – november/snart desember men svært få unntak.

Vi kler oss etter været, holder oss hjemme om vi ikke er friske 🙂 for å unngå smittespredning slik vi nå etter hvert har blitt så godt trent i.

F.o.m. 25.11.2020: Påmelding, Krav om munnbind. 2 m regel.

 

Vel møtt til hver og en. Vi gleder oss til å se dere igjen.

 

Terminliste 2020

 

Last ned PDF her.

 

Positiv oppmerksomhet/god reklame

Å trene ute har blitt til uttallige og gode opplevelser under åpen himmel, masse god energi og masse god oppmerksomhet fra omgivelsene, i det hele tatt svært god reklame.

 

Fortløpende inntak av nye medlemmer

Vi opprettholder tilbudet om fortløpende inntak av nye medlemmer. Dette har vist seg å være en god bidragsyter i forhold til å balansere Shin Kyokushin familien i tider hvor flere av medlemmene våre er permittert, har mistet jobben m.v., alt dette som følge av Covid 19 situasjonen som nå har vedvart siden tidlig mars 2020.

 

Hos oss kan du senke skuldrene og ha det gøy

Vi stiller ingen spørsmål. Du kommer som du er. Ønsker du å dele din historie med oss, så gjør du det akkurat som du måtte ønske.

Trening – en effektiv trykkavlastningsventil.

Noen tror det er best å holde seg borte fra trening når man er lei seg og ikke har dagen, men vi har lært at det beste er å komme på trening, da treningen er en effektiv trykkavlastningsventil.

Du kan være lei deg, trøtt og sliten når du kommer, men vil oppleve at du er både fornøyd, glad og lykkelig når du går hjem.

Pust

Vi fokuserer mye på pust da den er en særdeles sentral bidragsyter i din utvikling, og ikke minst i forhold til å sikre god helse og almenntilstand såvel fysisk som psykisk.

 

Glad i dere og stolt av dere alle sammen. Glad for å kjenne dere og ha dere på dette helt spesielle laget.

Og til dere som kommer inn som nye medlemmer, vi gleder oss masse til å bli kjent med dere og til felles utfordringer og masse moro.

 

Fana Karateklubb SHINKYOKUSHINKAI

Styret

v/Sensei Ingrid og hennes dyktige Team av instruktører