Plassering

Kart- og veibeskrivelse:

Lenke til google maps (beste alternativ for bilnavigasjon)

Adresse:

Kokstadflaten 30

5257 Kokstad

PS: Det er bedre å skrive «Fana Karateklubb» i google maps enn adressen, da denne tar deg rett til parkeringen. Dersom man benytter et annet navigasjonssystem har man gjerne ingen annen mulighet enn å benytte adressen. Da er det lurt å benytte «Tilskomst for bil» -flyfotoet lengre nede når man nærmer seg. Dersom man ikke gjør dette tar gjerne navigasjonssystemet deg til lasterampen på siden av Spar-Kjøp eller til bilverkstedet på nabotomten som jo bare er et steinkast unna og fra sistnevnte vil man kunne se dojoen (treningslokalet) dersom man er observant.

 

Du finner oss bak Sparkjøp sitt bygg på Kokstad. Vis-à-vis ansattinngangen og et moderne sykkelstativ med tak finner man trappen ned til dojoen.

Inngangen er tydelig skiltet med stort skilt ved inngangsdøren.

Tilkomst for bil: 

Rød: Biltrase, Grønn:Parkeringsplasser, Gul: Fotgjengertrase

De nærmeste holdeplassene er:

  1. Kokstadflaten bybanestopp (400m, ca. 6min gange med en gjennomsnittlig gangfart på 0.92m/s = 3.3km/t)
  2. Kokstadskiftet (650m, ca.10min gange)
  3. Birkelandsskiftet (900m, ca.14min gange)

 

Det enkleste er å benytte nettleseren på mobilen og gå på «reise.skyss.no» og velge «Holdeplasser»-fanen og søke opp stoppet for å finne de aktuelle rutene som går i nåtid. Nettsiden blir oftere oppdatert enn appen, så ikke bli overrasket om appen viser feil eller «bugger» seg. Dersom man er usikker og vil ha flest mulige alternativer for kollektivtransport er Birkelandsskiftet det beste alternativet.

 

Direktelenker til skyss:

  1. Kokstadflaten bybanestopp
  2. Kokstadskiftet
  3. Birkelandsskiftet