Plassering

Kart- og veibeskrivelse:

Lenke til google maps (beste alternativ for bilnavigasjon)

Besøksadresse (treningslokale / dojo):

Kokstadflaten 30, 5257 Kokstad

Tips: Det er bedre å skrive «Fana Karateklubb» i google maps enn adressen da dette tar deg direkte til parkeringen utenfor treningslokalet. Dersom man benytter et annet navigasjonssystem har man gjerne ingen annen mulighet enn å benytte adressen. Da er det lurt å benytte «Tilskomst for bil» -flyfotoet lengre nede når man nærmer seg. Dersom man ikke gjør dette tar navigasjonssystemet deg til lasterampen på siden av SparKjøp-bygget eller til bilverkstedet på nabotomten som bare er et steinkast unna. Fra sistnevnte vil man kunne se treningslokalet dersom man er observant. Dersom man parkerer på bilverksted-tomten kan bilen bli innelåst da portene låses når verkstedet stenger, så dette er noe man helst vil unngå.

 

Du finner oss bak Sparkjøp sitt bygg på Kokstad. Rundt hjørnet, ved siden av et moderne sykkelstativ med tak finner man trappen ned til dojoen.

 

Folk jobber normalt på SparKjøp-lageret fra 7-15, men enkelte er der til 17 så man kan forvente at parkeringen er full i dette tidsrommet (7-17). Typisk er det kun noen resepsjonister eller ledelse som jobber kveld etter dette. Parkeringen er derfor stort sett ledig (typisk maks en håndfull biler) og vi får treningsro (ikke masse truck- og lagerlyder) ved treningstider. Unntaket er noen av ukene før juletider; da har en del lagerarbeidere kveldsskift. Det er likevel såpass mange parkeringer at det alltid vil være noe ledig. Parkeringene markert i rødt like ved ansattinngangen bør man stort sett unngå og forbeholde SparKjøp-ansatte. Man bør heller ikke parkere i snuplassområdet siden dette hindrer folk i å snu og komme inn eller ut.

 

Gammel versjon av utside dojo.

Lenker til flyfoto over parkeringen – dvs. ortofoto eller grunnlagsfoto for produksjon av kart:

  1. 04.06.2016 (utdatert, men eneste bilde uten biler – benyttes fortsatt av google maps og gule sider)
  2. 15.08.2019 (utdatert – benyttes fortsatt av FINN kart)
  3. 14.08.2022 (siste, mest oppdaterte – benyttes av 1881)

 

Inngangen er tydelig skiltet med stort skilt ved inngangsdøren.

Tilkomst for bil: 

Rød: Biltrase, Grønn:Parkeringsplasser, Gul: Fotgjengertrase

De nærmeste holdeplassene er:

  1. Kokstadflaten bybanestopp (400m, ca. 6min gange med en gjennomsnittlig gangfart på 0.92m/s = 3.3km/t)
  2. Kokstadskiftet(650m, ca.10min gange)
  3. Birkelandsskiftet (900m, ca.14min gange)

 

Det enkleste er å benytte nettleseren på mobilen og gå på «reise.skyss.no» og velge «Holdeplasser»-fanen og søke opp stoppet for å finne de aktuelle rutene som går i nåtid. Nettsiden blir oftere oppdatert enn appen, så ikke bli overrasket om appen viser feil eller «bugger» seg. Dersom man er usikker og vil ha flest mulige alternativer for kollektivtransport er Birkelandsskiftet det beste alternativet.

 

Direktelenker til skyss:

  1. Kokstadflaten bybanestopp
  2. Kokstadskiftet
  3. Birkelandsskiftet

Husk å være ekstra oppmerksom ved kryssing av veiene og benytt fotgjengerfelt. Begge veiene (Rv. 580 Flyplassvegen og Fv. 5174 Kokstadvegen) har mye trafikk.