Lesestoff

Graderingshjelp – Bøker og DVDer av Shihan Howard Collins, 8th Dan & Kyokushin Kata av Shihan Brian Fitkin 8th Dan

flyer_m_tekst

For nyttig kompetanseheving og forberedelser til gradering får du nyttig og profesjonell hjelp fra Shihan Howard Collins, 8th Dan.

Kyokushin Kata av Shihan Brian Fitkin, 8th Dan er også av uvurderlig verdi for enhver karateka. Denne boken har kommet ut i ny versjon og reflekterer et ansiktsløft fra tidligere versjoner, gjennom tilføring av endringer og justeringer, og vil slik sett være å betrakte som vårt referansepunkt for spørsmål knyttet til kata. Når jeg iblant får spørsmål om hva som er forskjellen mellom gamle versjoner/tidligere versjon av en fagbok som kommer ut i ny versjon, pleier jeg å gi følgende svar: Ny versjon er oppgradert versjon av tidligere utgave(r) og inneholder slik modnet tilnærming med oppgradert innhold, korrigeringer og forbedringer av fagstoffet og slik sett et verdifullt supplement i mitt studium av Kyokushin Karate.

 

Produktene er eksklusive og er stemplet med høy pedagogisk kvalitet.

 

Du kan bestille ved å gi beskjed til epost@fanakk.no og avtale utlevering etter trening.

Dersom du går med gradering i tankene og ikke allerede har skaffet deg noen av disse produktene, er det på tide å innvilge seg en gave med den klare målsetning om å bygge kompetanse og forståelse for hva det er vi trener.

Flotte presangalternativer er de også.