Kontingent og treningsavgift

70

3. familiemedlem

153

Årskontingent – aktivt (ordinært) medlem på 1000 kr går til innmelding i NKF (Norges Kampsport Forbund) med inkludert skade- og ulykkesforsikring og rabatter på hoteller og vandrerhjem ved stevnedeltagelse i andre deler av landet. Uten skade- og ulykkesforsikring kan man ikke trene fullkontakt karate. Dette er lovpålagt.

For å trene ordinært i og utenfor dojo må man i tillegg betale månedlig treningsavgift. Dette går til leie og drift av lokaler samt utstyr til dojoen.

Dette er en NPO (Non Profit Organisation) eller et dugnadsbasert idrettslag, så alle involverte er frivillige. Rengjøring er dugnadsbasert og det forventes at alle er med å ta vare på dojoen. Dersom søppelet er fullt eller det er skittent – ta ansvar og ta med søppelet på veien ut og delta i rengjøringen.