Innfasing av Spond

Hei alle sammen!

 

Vi har begynt med innfasing av «Spond App» fra og med man. 15.01.2024. Det er en app som finnes til mobil og nettleser for påmelding til treninger, sending av meldinger, bilder og informasjon i forbindelse med treninger, samlinger, stevner, osv.

Invitasjon til «Fana Karateklubb»-gruppen på spond via lenke: https://group.spond.com/UYPFF

 

Man kan laste ned Spond på Apple App Store eller Android Google Play, eller bare logge inn i nettleseren på PC’en via Spond.com.

 

For at vi til enhver tid skal sitte med god og pålitelig oversikt over hvem som stiller på trening, er vi avhengig av at alle våre medlemmer tar i bruk Spond. Det eneste du da trenger å gjøre er å «akseptere at du møter på trening» – alternativt «avslå».  Du kan gjøre endringer frem til arrangementet (treningen starter). Ingen endringer kan gjøres av deg som medlem i etterkant av gjennomført trening/arrangement.

 

Takk for din forståelse og det gode samarbeid med formål å forenkle det administrative for alle parter.

 

Ønsker alle en fin dag videre.

 

Vennlig hilsen

Fana Karateklubb