Hjertestarter/Takk til Sponsorer/Givere

Tusen takk

Styret vil rette en varm og inderlig takk til våre Spleis givere vinter 2021 og våre sponsorer i 2022, hhv Fana Data AS og Fot i Bakken for verdifull støtte til Fana Karateklubb.

Allerede i november 2021 når vi gikk ut med Spleis innsamling var denne øremerket hjertestarter. Disse midlene sammen med støtte fra både Fana Data og Fot i Bakken gjorde det mulig å anskaffe en helautomatisk hjertestarter, og valget falt da på Mindray BeneHeart C2A.

Våre medlemmers trygghet har fokus og med denne hjertestarteren tilgjengelig i klubben, står vi enda bedre rustet om uønskede hendelser skulle inntreffe.

Nok en gang, hjertelig takk til:

  • Våre Spleis givere
  • Fana Data &
  • Fot i Bakken

for denne støtten.

Sponsormidler 2023

Det kan også nevnes at Fot i Bakken tok uoppfordret kontakt med Fana Karateklubb med et ønske om å doble sin støtte til klubben i 2023, noe vi henrykt, men ydmykt tok imot med åpne armer.

 

Begrunnelsen for denne henvendelsen var at man hadde lagt merke til den viktige verdiskapingen klubben bidro med for både små og store gutter og jenter, menn og kvinner, familier, innvandrere, mennesker med div. «lyter» og handicap m.v.  Vår glede over dette kan ikke enkelt beskrives med ord.

 

Med toppet energikurv fortsetter vi innsatsen og verdiskapingen i 2023.

 

 

 

Mindray BeneHeart C2A – Helautomatisk hjertestarter