Lydbad – En førjulsinvestering i DEG (julegave fra FanaKK)

Kjære alle påmeldte,

Velkommen til lydbad kl 17:30 – 19:00 idag, 21. desember, en indre meditativ reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og indre balanse. Lydvibrasjoner hjelper til med å løse opp i blokkeringer og spenninger, både fysisk, mentalt og emosjonelt.

 

Ved å gi slipp, la pusten flyte og tillate lyd og vibrasjoner å skylle gjennom deg, føres du inn i dyp avspenning, og i denne totalt avslappede tilstanden ligger muligheter for at kroppen kan begynne å balansere seg selv.

 

Vi innleder med enkle øvelser for å åpne for pusten og forberede kropp og sinn for avspenning.

 

Kle deg i løstsittende, komfortable klær, og ta gjerne med noe mykt å ligge på og et varmt pledd (og en pute om du ønsker).

 

Hilsen

Trenerteamet