Årets julegave – lydbad 21. des

Målgruppe: Klubbmedlemmer med familie

Tidspunkt: Sjekk Terminlisten.

 

Et lydbad er en indre meditativ reise der du bader i tonene og vibrasjonene til instrumenter som er designet for å åpne energistrømmene i kropp og sinn, gi stabilitet og indre balanse. Lydvibrasjoner hjelper til med å løse opp i blokkeringer og spenninger, både fysisk, mentalt og emosjonelt.

 

Ved å gi slipp, la pusten flyte og tillate lyd og vibrasjoner å skylle gjennom deg, føres du inn i dyp avspenning, og i denne totalt avslappede tilstanden ligger muligheter for at kroppen kan begynne å balansere seg selv.

 

Vi innleder med enkle øvelser for å åpne for pusten og forberede kropp og sinn for avspenning.

 

Kle deg helst i løstsittende, komfortable klær, og ta gjerne med noe mykt å ligge på og et varmt pledd (og en pute om du ønsker).

 

Ingen forkunnskaper kreves.