Reise sommerleir

Instruktørene har valgt å fly til sommerleiren. Det eneste flyselskapet som flyr mellom Bergen-Flesland (BGO) og Sandefjord – Torp (TRF) er Widerøe. Det benyttes dermed deres nettside til bestilling av flybillett: https://www.wideroe.no/

 

Ungdom 12 tom 25år og barn 2 tom 11år har rimeligere billetter enn voksne, så husk å velge det når dere bestiller. Dersom man ønsker å spare penger, MÅ man ikke reservere seter; da blir man automatisk tildelt et når man skriver ut billetten på flyplassen. Da sparer man setereservasjonsgebyret.

 

Varigheten til leiren er fra torsdag 30. Juni 2022 til søndag 3. Juli 2022.

 

Første trening på torsdag starter kl. 17, så for å være der litt før er det seineste flyet man kan ta 14:15-flyet. 11:25-flyet er heller ikke dumt dersom det er fullt på 14:15-flyet. Da har man en del ekstra timer før trening. Instruktørene tar 14:15-flyet. Tar man et seinere fly må man kutte ut den første treningen. Husk å velge flybilletter som inkluderer hånd- og sendebagasje.

 

Den siste treningen på søndagen slutter kl.13, så det tidligste flyet man kan ta hjem er 15:20-flyet. Det er ikke noe i veien for å ta et seinere fly, men da må man vente lengre på flyplassen. Skal man ta et tidligere fly må man kutte ut den siste treningen. Instruktørene tar 15:20-flyet.

 

(Flyavgangene er hentet rundt kl.11 torsd 26. mai, så de kan endre seg med tiden etter dette.)

 

Det går shuttlebuss fra flyplassen til Torp togstasjon og tog videre til Skoppum stasjon. Bussforbindelse mellom Skoppum og Horten sentrum.

 

Det er ønskelig med samkjøring, men tar man et fly utenom det instruktørene tar må man klare transport-korrespondansen på egenhånd.

 

NKO-arrangement

Invitasjons-PDF

 

Huskeliste for hva man bør ha med seg:

  1. Minst 2stk karatedrakt (dogi) [én i bruk, mens den andre henger til tørk – deretter bytt]
  2. Joggesko for trening ute
  3. Bag/sekk med drikkeflaske, beskyttere, sportstape, ispose/spray og solkrem
  4. Overtrekksjakke / jakke til å ha utenpå drakten før og etter trening
  5. Badebukse/drakt og håndkle
  6. Toalettsaker (tannbørste, tannkrem, deodorant, dusjsåpe, kam/hårbørste, hårstrikk)
  7. Solbriller
  8. To kleshengere til å henge opp våt drakt (én til over- og én til underdel)

 

Hilsen

Trenerteamet

 

Osu