Høyeste smittetall siden slutt august

Vennlig anmodning om å stø løpet ut for å få bukt med Corona spøkelset

Dette er det høyeste smittetallet vi har hatt på en enkelt dag siden slutten av august. Vi er mange som er trøtt og lei, men vi er dessverre avhengig av at innbyggerne i Bergen følger de anbefalingene som er gitt for at dette skal gi en effekt på smittesituasjonen, sier smittevernoverlege Marit Voltersvik.

Anbefaling

– Hold deg hjemme når du er syk, ha god hoste- og håndhygiene og ta munnbindet på når du ikke klarer å holde avstand. I tillegg gjelder det å ta en hurtigtest når du har symptomer eller når noen i husstanden har fått korona. Hvis en i husstanden er smittet, anbefales det at andre husstandsmedlemmer, så langt det lar seg gjøre, holder seg hjemme 3-4 dager for å følge med på om man selv kan være smittet. Perioden du er hjemme bør avsluttes med en negativ selvtest, sier Voltersvik.

Bergen Kommunes oppdatering 12.11.21

https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/rad-til-befolkningen/tiltak-i-samfunnethttps://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/siste-nytt/folg-tall-for-helsebemanning-og-antall-smittede

 

La oss stå løpet ut sammen

Hilsen

Fana Karateklubb

Trenerteamet