Nytt medlemssystem

Klubben er i samarbeid med NKF og NIF i ferd med å rulle ut det nye medlemssystemet (IMS). Faktureringsbiten i det gamle medlemssystemet (KlubbAdmin) er nå deaktivert for vår klubb. Medlemsdata fra det gamle systemet er importert til det nye. Alle eksisterende, aktive medlemmer er dermed allerede med i det nye systemet. Dere trenger IKKE å opprette en ny bruker. Velg kun «Glemt brukernavn/passord» og få tilsendt en engangskode på eksisterende e-post. Etter innlogging bør man endre til et selvbestemt passord. All funksjonalitet er enda ikke ikke implementert, men man kan allerede logge seg inn og verfisere at eksisterende medlemsdata er korrekte. Sjekk særlig om mobilnr og e-post stemmer. Fremtidig fakturering vil foregå via det nye systemet.

Medlemmer kan forberede seg på overgangen ved å begynne å kikke på brukermanualen.

 

Skjermbilde fra ny innlogging, samt lenke til manualen i pdf i widgeten finner man nå øverst til høyre på forsiden:

 

Illustrasjonsbilde av første gangs innlogging:

Brukernavnet blir i utgangspunktet et 7sifret tall inntil man selv endrer det til noe enklere.