Karate er så mye mer enn «bare» karate

Karate er så mye mer enn «bare» trening. Karate er en livsstil

På treningene kan du komme og "blåse ut" - tømme deg for det negative som spiser deg opp innvendig - fylle på med det du vet gjør deg aller mest glad - uten unødvendige spørsmål om du ikke har vært på trening på en stund.

Man går på trening uavhengig av sinnstilstand – nettopp fordi man vet at det gjør godt. Går du trist og sliten inn – går du gjerne ut med et smil om munnen og masse nytt overskudd og ikke minst glede – etter å ha tilbrakt tid sammen med mennesker med samme interesse.

Kom akkurat som du er

Det eneste som betyr noe er at du kommer som den du er og går hjem som den du er med nytt overskudd.

Du behøver ikke å være på «topp»

Du behøver slett ikke å være på «topp» for å komme på trening. Snarere tvert imot – du kan komme for rett og slett å «piffe deg selv opp» – kjenne at det er noen som bryr seg om deg – kjenne at du har et sted du kan være deg selv, være trygg uten å måtte stå til regnskap for noe som helst.

Du er mer enn god nok som du er & en berikelse å ha deg på rekkene

Du er «mer enn god nok som du er» som menneske og det er en berikelse å ha deg på rekkene.

 

Alt godt.

Osu

Sensei Ingrid & hennes kjærllige og stødige team.

  1. desember 2019