Shihan Howard Collins i Fana KK 4 – 5. mai

Tusen takk for ny inspirasjon

Til vår alles store guru og mester, Shihan Howard Collins, 8th Dan, for nok et inspirerende besøk i Fana Karateklubb denne helgen.

Takk for igjen å ha tatt deg tid til å øse av din erfaring og unike kunnskap og sprøyte ny motivasjon inn i klubben våre.

Målgruppe Sihan Collins treningshelg

Alle medlemmer av Norges Kampsportforbund, fra ca 13 år og ingen begrensning oppad, den eldste karen var hele 82 og med nidan, representant fra Bergen Karateklubb. Vi spenner over hele spekteret og sikrer full inkludering.

Åpen innbydelse

Basert på åpen innbydelse, publisert på klubbens egen hjemmeside, NKO sin hjemmeside, klubbens egen FB side og NKF sin side, klarte Shihan også under dette besøket å fylle dojoen til Fana Karateklubb med lærevillige og ivrige deltagere som var sultne på ny kunnskap. Et par gruppebilder (uredigerte) under:

God stemning

Kihon/Bunkai/Kata

Som sedvanlig, la Shihan Collins også denne gangen opp programmet i forhold til den gruppen som møtte opp på hver av treningene i klubben denne helgen og hver deltager fikk oppleve skreddersøm på den måten at Shihan så hver enkelt og gav hver og en gode stalltips med på veien.

Tøff styrkeøvelse (pus ut/press og hold igjen ved press inn – senk ikke foten)

Shihan has caught the attention of all

Instructor’s moment

Instructor’s precious gift

Surveying the group

Det var svært god stemning både i dojoen og i restauranten. Praten gikk livlig om løst og fast under felles måltid over diverse lekkerbiskener.

Coffee is being served to Shihan by Gerd Signe. What an honour

Table set in our unique restaurant providing room for everyone

Green enlightenment

Orange in place as well

Meet for hungry karate kas

Ham ready to be served

Chease for hungry soles

En ære å bli sett og korrigert av Shihan

Bare det å bli sett av Shihan Collins og å bli korrigert av ham, er å betrakte som et stort komplement, eller rett og slett en stor ære. Det innebærer at han ser ditt potensiale og ønsker å bidra til din vekst og utvikling på en optimal måte.

Regner med at alle har gjort sine kvalifiserte notater etter hver trening hvor alle viktige «husketing» er tydelig nedfelt på papiret for slik ikke å skulle kunne glemmes. Greit å ha og se tilbake på.

Personal instruction by Shihan Colling (here with Stefan in kiba dachi)

Shihan securing everybody’s attention

Instructor’s moment

 

Takk for denne gang

Vi gleder oss allerede til neste besøk.

Green Kyokushin enlightenment

 

Osu

Sensei Ingrid og hennes instruktørstab