NKO Treningshelg i Bergen

Kumite og kata

Fredag 9 og lørdag 10. februar koste alle NKO sine klubber seg samlet (med unntak av Modum som ikke hadde anledning til å stille denne gangen pga tung innsats med å få ferdig ny dojo).

På programmet stod både kumite og kata og hele spekteret ble dekket.

Kumite biten tok Senpai Steffen seg av på sin kreative og eminente måte. Han var som alltid et sprudlende oppkomme av nye tilnærminger som han delte med oss på sin fortreffelige og pedagogisk slagkraftige måte.

I forhold til kata fikk vi en god økt med Sensei Gjermund, Leder NKO (Egersund KK).

Ellers båd Sensei Nils på ferdigstillelse av hele repertoiret av kataer – helt til topps. Kataene ble gått samlet og det ble sikret en kalibrering på landsbasis. Ifølge Sensei Nils som iakttok gjennomføringen stod det ikke så aller verst til.

Det var anledning til å stille spørsmål og disse ble besvart på en god måte. Råd og vink ble utvekslet.

Landslags representantene per idag 4 stk deltok også på disse treningene.

Foredrag om doping v/Politiet

Etter gjennomførte treninger lørdags ettermiddag kl 15, fikk vi nyte godt av et interessant og lærerikt foredrag rundt doping. Foredraget ble avholdt av en narkotikaekspert fra Politiet som også var svært godt på utviklingen innen doping i Bergensregionen og ellers.

Vi fant dette foredraget svært nyttig.

Middag på Bryggeloftet

Lørdags kveld ble det middag på Bryggeloftet. Vi spiste og koste oss og feiret en fin helg hvor vi alle var samlet under paraplyen til NKO.

Stemningen var svært god og praten gikk livlig.

Tusen takk

Tusen takk til teknisk arrangør, Bergen KK, for utmerket fasilitering av denne flotte treningshelgen i NKO Regi. Takk ellers til NKO og alle NKO sine klubber/representanter for deres tilstedeværelse denne fine helgen.

Gjensyn

Så gjenstår det bare å glede seg til neste anledning hvor NKO får anledning til å være samlet, kanskje til sommerleiren på Bolerne, 2. – 5. juli.