NKO Sommerleir Bolærne 5. – 8. juli

Dette bildet er tatt under tidligere sommerleir på Bolærne. Vi hadde gleden av å få lov å trene sammen med Shihan Midori og Shihan Fitkin bare for å ha nevnt et par kapasiteter. Vi gleder oss stort til juli og nytt møte med Bolærne

NKO Sommerleir på vakre Bolærne

2018 er godt i gang, og mange begynner så smått å planlegge sommerferien: Husk å sette av tid til sommerleiren! En hel helg med karate og moro i flotte omgivelser på Bolærne utenfor Tønsberg! Og ikke minst muligheten til å lære mye av de flotte instruktørene våre; Anca Wallmen Shihan, Harris Wallmen Sensei og Marius Ilas Sensei! Påmeldingsinfo kommer snart, men hold av helga allerede nå, så satser vi på å bli en stor gjeng fra Fana Karate Klubb på leiren i år 🙂 (PS. Hvis tiden er knapp, er det lov å være med på deler av leiren også).

 

Du kan melde deg på leiren allerede nå for å sikre deg og dine plass. Ta kontakt med din Sensei. Vi er kjent for å stille med svært mange av våre store og små på NKO sine alltid like populære sommerleirer.

Påmeldingslisten til Fana KK vokser dag for dag. Sikre deg plass. Vi har vært på Bolærne før og vet hva vi har å glede oss til

 

Det er også duket for massevis av mesterlige møter og treninger med det mesterlige knippet av instruktører

 

Rev. 11.02.18