Kompetansebygging & Vennskapsbånd Modum

Fana Karateklubb stilte med 14 deltagere

Kata seminar Modumhallen 4 – 5 nov. 2017

Modum Kata Seminar 3 – 5 nov.

For referat fra denne flotte helgen vi har bak oss, er det bare å følge lenken til referat utarbeidet av Senpai Tony, Modum Karateklubb, Teknisk Arrangør:

http://tony.modumapps.com/mkk/kataseminar-i-modumhallen/

I tillegg til Modum KK sitt referat finner du noen får ord ført i pennen av Fana Karateklubb på vegne av klubbens fornøyde deltagere:

Reise over fjellet

En flott gjeng på 15 stk. fant veien over fjellet fra vest til øst denne helgen. Fly og leiebil brakte oss frem til målet som var Modum. Vi fylte opp tre biler med glade og spente karatekas. Reisen gikk problemfritt så godt som, bortsett fra et par flyforsinkelser på veien bort.  Vi nakom Modum sent fredags kveld hvor vi ble ønsket varmt velkommen på Tyrifjord Hotell av den velkomstkomiteen, bestående av Senpai Tony, Senpai Bård og ikke minst Senpai Robin. Første episode i en fantastisk katahelg fant sin vellykkede slutt når samtlige fant sengen denne flotte fredagskvelden, yre av glede ift hva morgendagen måtte by på.

Fana Karateklubb sine erfaringer

Vi stilte med 15 (14 aktive og 1 forelder) forventningsfulle menn og kvinner, gutter og jenter på seminaret. Oppholdet på Modum var proppfullt av action.

Her ble det kata og bunkai for noen og enhver smak. Alle nivåer ble dekket gjennom denne helgen, dyktig coachet av hhv. Senpai Robin og Senpai Bård.

Senpai Robin tok seg primært av de høyere grader/kataer mens Senpai Bård tok seg av resten av gjengen, også han styrte deltagerne elegant oppover i gradene.

Helgen bød på:

 • Masse kata og bunkai
 • Kumite (litt)
 • Ido geiko (litt)
 • Verdifull lærdom for hver og en,
 • Gode råd fra en merittert og erfaren konkurranseutøver i både kata og kumite, Senpai Robin
 • Altså noen for enhver smak
 • For en karatehelg dette ble.
 • We wouldn’t have missed it.
 • En helg fylt av verdifulle øyeblikk.
 • Mye svette ble nedlagt i Modumhallen denne helgen
 • Resultat: Trøtte og slitne, men motiverte og glade karatekas gikk ut av hallen etter hver trernings session.

Læring og vennskap – hånd i hånd

Helgen bød ikke på noen kjedelige øyeblikk. Fullt program og stormende jubel kan man vel trygt si.

Mange nye vennskapsbånd ble opprettet mens gamle vennskapsbånd ble styrket og videreutviklet.

Vennskaper for livet fant sin vei videre under denne flott helgen med Modum Karateklubb som teknisk arrangør og i bresjen en flott og entusiastisk Senpai Tony Rytter.

Det var en ære å få lov å bli ønsket så varmt velkommen til Modum. Enn videre var det en sann fornøyelse og glede å få anledning til å bli kjent med så mange flotte og herlige karatekas. har også lyst å nevne de utrolig flotte ressurspersonene Senapi Tony hadde med på laget.

Takknemlighet, respekt og glede.

Middag på toppen av Vikersundbakken

Her nøt vi herlig pizza med panoramautsikt i herlig selskap med nyvunne og gode gamle venner fra fjern og nær.

For en stemning. For en panoramautsikt. For noen flotte karatekas. For noen flotte og unike ressurspersoner. For en teknisk arrangør, Modum Karateklubb og for noen flotte deltaere.

Velkomst

Man skal nok lete lenger etter slik varm velkomst som vi i Fana KK ble møtt med allerede ved ankomst til hotellet sent fredags kveld.

Fana KK sitt referat vil følge straks det er ferdigstilt.

 

Osu

Oppdatert 11.11.17