Barnefestival Laksevåghallen 26. nov.

Da er det igjen klart for Barnefestival i Bergen søndag 26. november i Laksevågshallen i Bergen. Tid: Kl. 1400-16.00.

NB! Denne eposten er sendt alle enkeltmedlemmer i Norges Kampsportforbund under 13 år i Region Vest. Festivalen vil ikke gjelde alle, men naturlig de som holder til i og rundt Bergen.

Fana Karateklubb

Vi har alle år opplevd stor interesse for denne barnefestivalen. Vi stiller også med våre unge medlemmer dette året.

Påmelding

 

Påmelding til Barnefestivalen gjøres på www.kampsport.no eller https://kampsport.no/forbund/barnefestivaler-host-2017/ innen søndag 19. november! Det vil være mulighet til påmelding etter dette, men vi ser helst at man melder seg på innen fristen slik at vi får organisert med korrekt antall t-skjorter, medaljer etc..

Hva er en Barnefestival
Barnefestivaler er konkurransefrie samlinger i regi av Norges Kampsportforbund, på tvers av alle våre idretter, for barn i aldersgruppen 6-12 år. Her skal det sosiale være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne. Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport.
De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle, og en fin anledning til å rekruttere nye medlemmer!

Innholdet i Barnefestivaler!
Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse. Vel innenfor dørene vil barna bli inndelt i grupper etter alder, og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund. I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt frukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/dobok eller vanlig treningstøy.

Vennlig hilsen
______________________
Norges Kampsportforbund
Bjørn Solberg
Sportskonsulent
Mob.: 997 01 059
www.kampsport.no

______________________