Cameron Quinn Bergen 8. november

Fana Karateklubb deltok på denne unike samlingen med Shihan Quinn.

Vi var 8 ungdommer og voksne menn og kvinner som deltok og fikk den store gleden av å nyte godt av mange flotte kumite teknikker, take downs, bunkai knyttet til forskjellige Kyokushin kataer (spesielt Pinan kataene). Øktene ble lagt opp som arbeidsøkter, man jobbet parvis, godt guidet av Shihan Quinn.

Dette var en flott onsdags kveld som bød på unike muligheter.

Tusen takk til Shihan Cameron Quinn for å ha delt så generøst av sin kunnskap og sine erfaringer med oss.

 

Osu

Fana Karateklubb,

Sensei Ingrid og gjengen hennes

Cameron Quinn fra Australia

Da er vi endelig landet vedrørende Cameron Quinn, 6. dan fra Australia.

Det blir kun en dag og kort frist. Håper de fleste tar det sporty og stiller for å få med seg dette, som mest sannsynlig blir en fin vitamininnsprøytning i høstmørket.

Vi har fått låne en fin nyere speilsal på Årstad Videregående skole.

Dato:       Onsdag 8. november

Tid:          1800-2100 (inkl. pauser og teori)

Sted:        Årstad Videregående skole, Fjøsangerv. 38A. (Inngang garderober ved Krohnsminde fotballstadion på Danmarksplass. Bybanestopp ved skolen. Parkering inne på skolen.)

Påmeld:  Klubbvis til: Bjørn Solberg, bjorn@bkkk.no  tlf. 99 70 10 59 (Meld deg på til din Sensei med cc til Eirik for å sikre deg plass.)

Frist:       Tirsdag 7. november. Merk kun 40 plasser. Første mann til mølla gjelder.

Pris:        250 kr. Betales kontant til klubben snarest og klubben blir fakturert i etterkant. Bindende påmelding.

Alder:     Min 15 år

Annet:   Ta gjerne med skrivesaker el. nettbrett etc. for å få med deg Shihan`s poeng. Han vil tegne og fortelle på tavle.

Tema:     Vi har ikke landet helt på tema, men det vil bli noe for de fleste. Sannsynligvis inndelt i flere bolker inkl. teori. Litt av Shihan sine favoritt fighting teknikker, noen bunkai, 80/20 training (?) Trene smart, spesielt for de over 40. Kanskje noe takedowns prinsipper for stående fightere. Man behøver ikke å være i toppform for å delta. Det vil bli lagt vekt på læring!

Velkommen til å ta del i et supert tilbud for å toppe opp motivasjonskurven.

Ved tilstrekkelig interesse utgår treningen i dojoen onsdag 8. november. Det tas stilling til dette senest mandag 6. november.

 

Vel møtt.

Rev. Mandag 06.11.17: Trening i Fana KK utgår 08.11.17 til fordel for Cameron Quinn trening samme dag kl 18 – 21 som publisert over. Meld deg på til din Sensei snarest for å sikre deg plass, aller helst 06.11.2017 men absolutt senest 07.11.2017.