Klipp fra en fantastisk sommerfest i skjærgården – Fana KK

Fantastisk sommerfest i skjærgården – Fana KK

Sandholna – Hjellestad

Også denne gangen leide vi Sandholna på Hjellestad og hadde dette paradiset ganske så for oss selv.

Bading

Badetemperaturen var ikke noe å skryte av, men det ble hoppet, stupt, svømt og plasket etter den store gullmedaljen. Kos og atter kos.

Lagkonkurranse

Lag ble stiftet. Bøtter og hov utlevert. Så var det opp til hvert lag å kapre den flotteste og beste fangsen i havet i sin utleverte bøtte ved hjelp av en stk hov pr gruppe og ellers var det lov å bruke resten av kroppen til å få sakene opp av sjøen. Det ble mye latter og moro og litt av en fangst for alle gruppene.  Følgelig ble det premiering av alle gruppene.

Underholdning

Underholdningsartistene var mange. Det ble sang, dans og annen moro til alles store glede.

Også her vanket det premier.

Medbrakte delikatesser

Deltagerne på sommerfesten brakte med seg egen bakst og lignende for å dele med resten av Kyokushin familien. Også her vanket det premier.  Godsakene var mange.

Grilling

Det ble grillet koteletter, hamburgere og pølser. Nam – nam.  Ellers ble det også servert hjemmelaget potetsalat og salat forøvrig. Smakte herlig.

Takk

Takk for ditt bidrag på sommerfesten.

Varm takk til teknisk arrangør, Fana Karateklubb. Takk til klubbens mange flotte og herlig ressurspersoner. Uten hver og en av dere ville dette ikke blitt en braksuksess også denne sommeren.

God sommer

Overraskelser blir publisert fortløpende. Følg med på klubbens webside og på klubbens facebook siden (http://www.fanakk.no).

Bilder – stemningsklipp

Følg med. Det vil miliemedlemmer som deltok.