Sommerfest 14. juni

Sommerfest FKK

Så nærmer vi oss formell avslutning av sesongen. Vi markerer sommerens inntog med en herlig sommerfest i skjærgården. Alle inviteres med, både små og store, mon og kyu grader.

Sted

Vi har slik vi har gjort flere somre tidligere leid Sandhola på Hjellestad, en nydelig liten pærle i skjærgården med egen liten hytte, badeviker og herlige svaberg. Det blir grilling og aktiviteter hvor alle kan delta og kose seg som best man kan. Vi satser på godt vær men lar slett ikke været hindre oss. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Ta gjerne med fiskestang om du liker å fiske. Ta også gjerne med badetøy om du liker å bade og ellers skift om du skulle bli våt.

Påmelding Spleiselag

Ønsker du å delta på sommerfesten?

Da er det fritt frem for å melde seg på til Sensei fra nå av og fremover.

Denne sommeren blir det spleiselag for første gang. Du betaler kr 100 inn på konto uten KID nr. og vi ordner med grillmat og tilbehør. Husk å merke giro med navn på deltager og sommerfest.

Konto: 9533.05.01090  (uten KID)
Bergensb., Avd. Flesland

Medbrakt for deling med karatevenner

Det står ellers fritt opp til den enkelte om man ønsker å ta med seg noe særskilt for deling med sine karatevenner og slik delta i konkurranse om beste spiselige innslag.

Premiering

Det vil vanke premiering for både kostyme, fantasifull bakst, underholdning, organiserte aktiviteter m.v.

Tidspunkt

Kl 17 – 20.

 

Vel møtt til hver og en.  Nå gjenstår det bare å glede seg voldsomt for dette blir alltid en fulltreffer nettopp fordi akkurat hver og en av dere blir med på å kaste glans over arrangementet i klubben i ditt hjerte.

 

Sandholna – Hjellestad, Hordaland, Norway – Picnic Ground | Facebook

Brosjyre Sandholna – Bergen og Omland Friluftsråd