Den sagnomsuste Shihan Collins 8th Dan besøker Fana KK

Collins Training Camp 31st March to 1st April (2 days)

Shihan Collins i Fana KK 7. år på rad

Vi har igjen den store gleden av å ønske Shihan Howard M. Collins velkommen til Fana Karateklubb, Kokstad, Bergen, Norway.

Påmelding

Påmelding er i full gang. Første mann til mølla som vanlig. Ta  kontakt med din Sensei for påmelding. Dette er noe ingen har råd til å gå glipp av, så skynd deg og meld deg på. Dette blir et mesterlig møte med en ressurs som er det nærmeste man kommer «Sosai Masutatsu Oyama», grunnlegger av Kyokushin Karate.

Honour

Vi føler oss sterkt beæret av igjen å få lov å suge til oss kunnskap fra vår store læremester. Han regnes for å være det «nærmeste man kommer Masutatsu Oyama» idag og det sier ikke så rent lite om hvilken arv Collins bringer videre til verdens Kyokushin studenter.

Glede

Vi gleder oss veldig til igjen å få kjenne på auraen og den positive drivkraften Collins omgir seg med og deler så generøst av.

Program

«We will look upwards to wisdom and strength»

Invitasjon til treningssamling 31. mars – 1. april 2017 med Shihan Howard Collins, 8. Dan

Fana Karateklubb inviterer alle medlemmer av Norges Kampsportforbund til treningssamling med Shihan Howard Collins, 8. Dan, i våre lokaler, Kokstadflaten 30. Teknisk arrangør er Fana Karateklubb.

Shihan Howard Collins’ unike kompetanse og prestasjoner tør være kjent langt utenfor Kyokushin karate. Et resymé kan finnes på http://www.shihancollins.com.

Det er begrenset med plass i dojoen, så her vil «først til møllen»- prinsippet telle. Forpliktende påmelding sendes til Sensei Ingrid Bjordal, ingbjo4@gmail.com.

Kontant betaling ved fremmøte. Pris pr. deltaker: kr 400.

 

Treningstider (Justeringer kan forekomme):

Fredag 31. mars 2017:
19:00 – 20:30: Wisdom and Strength in Kihon (for alle kampsportutøvere >13 år).

 

Lørdag 1. april 2017:

10:00 – 12:00: Wisdom and Strength in Kata (for Kyokushin-utøvere med minimum 3. kyu, kataene forutsettes kjent). Kataer opp til Shodan.
Pause
13:00 – 14:30: Wisdom and Strength in Kata (for alle kampsportutøvere >13 år)

Bemerk:

Det utvises fleksibilitet ift aldersgrense på 13 år. Avklaring tas direkte med Sensei.

Du ønskes hjertelig velkommen til et Mestermøte av de sjeldne, for 7. år på rad i Fana Karateklubb.

 

Osu

Sensei Ingrid

 

Shihan Howard Collins, 8th Dan visiting Fana Karateklubb