NKO Sommerleir med Shihan Brian Fitkin

NKO Sommerleir med Shihan Brian Fitkin

Så er det igjen duket for Norges Kyokushin (NKO) sommerleir med den sagnomsuste stormesteren Shihan Brian Fitkin, 8. Dan

Påmelding

Fana Karateklubb er igang med påmeldingsprosessen.

Meld deg på du også for sommerleirdeltagelse allerede nå og la oss planlegge mye gøy sammen. Synkronisert påmelding har startet allerede i Klubben i Ditt Hjerte, Fana Karateklubb. Nå venter vi på din påmelding. Du finner litt informasjon under. Mer kommer etter hvert. Bare å følge med.

Rykende fersk vare er mottatt fra Gjermund, President/Leder NKO og gjelder påminnelse til sommerens store event NKO Sommerleir 2017 på Moi.


Sommerleiren 2017 vil som tidligere annonsert bli arrangert på Moi i Rogaland, 22. – 25 . juni.

Til sommeren er det 4 år siden Brian Fitkin sist var instruktør på NKO`s sommerleir. Til sommeren blir han hovedinstruktør på den tekniske biten.
Her er det ingen som kan måle seg med denne kapasiteten. Vi får her en flott mulighet til å bli oppdatert på alt innen Kata og Basic/Kihon.

Steffen Haukedalen vil ha regien på fight-delen og alle oss som kjenner Steffen og har hatt gleden av å trene med ham, kjenner til hvilket fenomenalt oppkomme han er av kumitekunnskap.

Listen over instruktører/hjelpeinstruktører vil bli komplettert utover våren.
Offisiell invitasjon kommer snart, men hver og en av dere Shinkyokushin elskere utfordres i forhold til å dele dette viktige budskapet overalt hvor relevant. Det kommer til å bli «proppfullt» som seg hør og bør når vi får så storfint besøk som vi gjør, en av vår tids største living legends within Shin Kyokushin Karate.

Prismessig vil leiren ligge på nivå ned de siste års leirer, og mat/forpleiningen på Moi vil bli minst like god som den pleier å være.

Vær vennlig å videreformidle denne meldingen ut til hver enkelt medlem.

Hilsen
Ingrid Bjordal, Vice Presiden/Nestleder Norges Kyokushin Organisasjon (NKO

Sjekk også: https://www.facebook.com/stockholmskyokushin/?fref=ts

Ingrid Bjordal sitt bilde.

Den sagnomsuste stormesteren Shihan Brian Fitkin, 8. Dan