Kohai Cup 1-2017 Rekrutteringsstevne Fullkontakt Karate

Kohai Cup 1 – 2017 Rekrutteringsstevne Fullkontakt

Vi har igjen mottatt invitasjon fra Fyllingen Karateklubb til nok en Kohai Cup der det kjempes under regelverket fullkontakt m/begrensninger.

Innbydelse_Kohai_Cup_1_2017.

Oppgradering av Kohai

Kohai Cup er nå oppgradert fra å være et stevne kun for de helt uerfarne til også å innbefatte de mer erfarne. Det er ingen begrensninger med tanke på beltegrad eller erfaring, men har man deltatt i Fullkontakt Karate m/knockout, kan man ikke stille på dette stevnet.

Utøvere som ikke har deltatt på stevner tidligere kan «seedes», slik at en forsøker å sikre at de ikke møter de med mest erfaring i sin aller første kamp. Er en fortsatt usikker på utøveren sine kvalifikasjoner legges det til rette for at en kan gå en treningskamp uten noen form for premiering, men der vinner av kampen kåres. Dette ordnes ved at klubben melder fra om sin utøver til teknisk arrangør etter at utøveren er påmeldt gjennom stevneportalen. En må da oppgi navn/beltegrad på utøver, og samtidig oppgi «seedet» eller «treningskamp».

Klasser kata/kumite

Vi skal også prøve å unngå sammenslåing av klasser i både kumite og kata. I kumite vil f.eks en utøver i en tyngre vektklasse ikke flyttes til en lettere vektklasse. Derimot kan en utøver få tilbud om å gå opp til en tyngre vektklasse hvis vektdifferansen ikke overskrider 10 kg. Dette kan være med på å skape trygghet for de utøvere som jobber med å ha vekten under kontroll og som gjerne befinner seg i et skille mellom to vektklasser. I kata kanselleres klasser med bare en deltager påmeldt.

Da håper vi på stor interesse for deltagelse fra klubbene landet rundt med både dommere og utøvere. Fyllingen Karateklubb skal ihvertfall gjøre sitt for at dette skal bli bra.

Ønsker du å stille og representere Klubben i ditt Hjerte, Fana Karateklubb, meld fra til din Sensei snarest og senest onsdag 25.01.2017 kl 21:00.

Nødvendig informasjon pr deltager:

Navn

Alder

Fødselsdato

Grad

Kata

Kumite

Vekt

Høyde

Klubb

 

Dette blir et supert stevne, en Kohai Cup med høy stemningsfaktor som tidligere Kohai Cuper. Ser frem til å motta din påmelding.

Sensei