Demonstrasjon Nybegynnere & Vervekampanje Fana Karateklubb

Demonstrasjon Nybegynnere 23. jan kl 18 & Vervekampanje i Fana Karateklubb, Klubben i Ditt Hjerte.

Plakat for Demonstrasjon og inntak av nybegynnere finner du ved å følge denne lenken.

Her finner du også plakat for verving av nye medlemmer.

Fyll ut verveplakaten som sikrer DIN verving av nye medlemmer i Klubben i Ditt Hjerte og ta den med på trening mandag 23. januar (leveres til din Sensei).

Skriv ellers ut demonstrasjonsplakaten over, heng den opp på offentlige steder hvor klubben får den positive oppmerksomhet den fortjener. Vær sikker på at du har sjekket at det er lov å henge opp plakater på de steder du velger som velegnet for å spre det glade budskap, hvor du regner med informasjonen vil nå frem til flest mulig mennesker på best mulig måte. Distribuer ellers også blant venner og kjente, på skolen din, på arbeidsplassen din, i nabolaget ditt, i nærbutikken din og på andre velegnede steder hvor du har fått tillatelse til å henge opp en plakat for å reklamere for idretten du er så glad i og Klubben i Ditt Hjerte, Fana Karateklubb, Kokstad, Bergen.

Husk at du som medlem er klubbens beste ambassadør i forhold til verving av nye medlemmer. DU vet hvilket tilbud klubben tilbyr store og små i alle aldersgrupper. Ingen vet bedre enn DEG hva man går glipp av om man lar være å komme på trening m.v.

Aksjoner nå – ikke sitt på gjerdet og vent lenger om du ønsker at dine venner og dine bekjente skal begynne å trene hos oss.

Brenner du inne med andre gode vervetiltak, ta kontakt med din Sensei NÅ slik at vi ikke taper tid.

Lykke til med DIN promotering av DIN klubb.

Flotte vervepremier utloves. Premiering vil finne sted basert på loddtrekning. Vervingen må resultere i et nytt/flere nye medlemsskap i Klubben i Ditt Hjerte, Fana Karateklubb.

 

Lykke til med vervingen og vel møtt til alle nye medlemmer.

Hilsen

Sensei Ingrid og hennes profesjonelle instruktørstab

Januar 2017

 

Utvid din familie

Noen av de flotte ildsjelene du treffer i Fana Karateklubb, utenfor klubblokalene og i dojoen