NKO Kumitesamling mellom Øst og Vest på Geilo

Kumitesamling øst/vest

Fana Karateklubb var representert på kumitesamling ved Håkon Kristvik Bye. Sykdom og reise ble denne gangen en show stopper for flere som hadde planlagt å delta.

NKO har satt opp en «løype» for satsende utøvere opp mot bl.a. EM i Danmark og KO i Bergen. Seniorer og up and coming juniorer. 

•             Lørdag 14. januar, NKO «kick off» på Geilo.

•             Fight samling NKO, Ringerike 10-12. Februar. (Samkjøring med instruktørsamling)  Sensesi Harris Wallmen og Anca Wallmen blir her instruktører.

•             Scottish Open 25. Februar (Shin og NKKO er allerede påmeldt, Jeanette, Stine, Tomasz og Stian fra BKK og Kristian fra Egersund KK.  http://www.ikku.co.uk/scottish-open-2017

•             Danish Fight camp 4-5. mars. (Anbefales sterkt!)

•             NM 25. mars.

•             EM Danmark 9. april.

•             Kyokushin Open 22. april, Bergen.

 

Det er helt klart en fordel for både utøvere og støtteapparat at det er lagt opp en litt lengre plan enn vi gjerne har gjort tidligere (foruten VM for Tor Andrè).

Aldersspennet på denne kumite samlingen var stort, noe som sikret optimal erfaringsdeling og bredde knyttet til dette arrangementet.

Denne kumite samlingen på Geilo, ble en stor suksess med mye god læring og ikke minst knytting av tette vennskapsbånd mellom øst og vest.

Her blir det desidert flere gjentagelser og vi gleder oss allerede.

Dette var en dagssamling og særdeles vellykket. Denne gangen slapp man å bruke hele helgen og kunne slik slå flere fluer i en smekk.

Mange av deltagerne tok toget fra Bergen tidlig morgen og tilsvarende gjorde østlandets deltagere, bare fra Oslo til Geilo istedet.

Tilsvarende samling var planlagt avholdt i 2016, men da fikk man det ikke til, følgelig gleder vi oss alle nå over å være igang med et godt samarbeid rundt arena for felles kumitelæring og felles styrking av vennskapsbånd.

Retur til henholdsvis Oslo og Bergen med toget sent lørdags ettermiddag med hjemkomst slitne og fornøyde samme kveld.

Åhh – så godt å ha søndagen til rådighet til andre aktiviteter og samvær med venner og familie.

Vel blåst.

Takk.

NKO Kumitesamling

Klipp fra kumitetrening på Geilo