Gradering 17. desember kl 11

Minner om at de som ikke allerede har gjort opp for seg, senest idag fredag 16. desember må huske å sende kvittering for betalt graderingsavgift til Sensei. Det er ikke nok at man har bestilt gradering fra web shop, man må også ha dokumentert at man har betalt. Det er ønskelig at alle benytter web shop av respekt og forståelse for det arbeid klubbens ressurser nedlegger i drifting av klubben. Slik slipper vi å bruke dyrbar tid på å skrive ut kvitteringer, det følger av systemet.

Ingen gradering uten graderingskort. Flere har vært flinke og har uoppfordret levert inn graderingskortet sitt på de siste treningene denne uken sammen med kvittering for betaling. Tusen takk til dere.

Ber alle gå inn og på nytt gjøre seg kjent med krav til gradering. All linformasjon er å finne under FAQ. Det er ditt ansvar som medlem å være kjent med alle krav.

Alle instruktører vil være behjelpelige med å svare på spørsmål i god tid før gradering.

På gradering er det eksaminator, Sensei, som reiser alle spørsmål. Ditt ansvar som graderingskandidat er å være vel forberedt og slik kunne svare på de spørsmål som blir reist.

Kjenn din syllabus.

Lykke til.

 

Osu Seinsei Ingrid