Geilo14. januar 2017 byr på kanonbra muligheter for våre fightere

091a3993

Publiserer denne spennende invitasjonen fra Bergen KK for å høre om det er av interesse for noen av medlemmene i Fana KK.

Med et slikt opplegg får vi trent og vært sammen med dem fra Østlandet uten at «hele» helgen ryker.

Er «du» interessert i å få med deg denne unike sjangsen til å bidra med å smi sterke lenker mellom øst og vest parallelt med å styrke din fight kompetanse og erfaring, ja da er dette en unik mulighet. Grip sjangsen. rt du vet.

Invitasjonen er sendt til instruktører, aktive fightere og «up and coming» juniorer i BKK.

I første omgang jobbes det mot samling på Geilo og vi stiller med en god kontingent med aktive fightere, noen instruktører og forhåpentlig noen juniorer + 16 år.

Kristian Søyland fra Egersund stiller også og har antakelig med seg Therese og gjerne noen flere.

Ringerike stiller også med en god kontingent.

Tenker at den enkelte klubb bestiller egne togbilletter om tog blir valgt som transportmiddel. 

NKO har satt opp en «løype» for satsende utøvere opp mot bl.a. EM i Danmark og KO i Bergen. Seniorer og up and coming juniorer. 

•             Lørdag 14. januar, NKO «kick off» på Geilo.

•             Fight samling NKO, Ringerike 10-12. Februar. (Samkjøring med instruktørsamling)  Her er det snakk om bl.a. Harris Wallmen og Anca Wallmen som instruktører 😀

•             Scottish Open 25. Februar (Shin og NKKO er allerede påmeldt, Jeanette, Stine, Tomasz og Stian fra BKK og Kristian fra Egersund KK.  http://www.ikku.co.uk/scottish-open-2017

•             Danish Fight camp 4-5. mars. (Anbefales sterkt!)

•             NM 25. mars.

•             EM Danmark 9. april.

•             Kyokushin Open 22. april, Bergen.

 Det er helt klart en fordel for både utøvere og støtteapparat at det er lagt opp en litt lengre plan enn vi gjerne har gjort tidligere (foruten VM for Tor Andrè).

 

Men før vi dykker ned i julematen skulle vi fått en oversikt på hvem som er med på første samling på Geilo?

Her er gymsalen på Geilo Barneskole leid, deltakere fra Østlandet og Bergen drar opp med morgentoget, er fremme ca. kl. 11 og returnerer med ettermiddagstoget slik at alle er hjemme i god tid til kvelds, syv åtte tiden.