Barnefestival søndag 20. november like rundt hjørnet

Vi teller ned til Barnefestivalen sønd. 20. nov. – kun 4 dager igjen

Igjen har vi mottatt invitasjon til den mektig populære Barnefestivalen i Bergen. Alt er nå klart for høstens tradisjonsrike Barnefestival i Bergen søndag 20. november.

Av hensyn til arrangør ønsker Fana KK å foreta en samlet påmelding. Meld fra til din Sensei om du ønsker å være med på dette flotte arrangementet, som desidert blir en fulltreffer også i 2016.

Påmeldingsfrist innen søndag 13. november!

Flyere vil bli lagt ut._91A1797

Hva er en Barnefestival?

Barnefestivaler er konkurransefrie samlinger i regi av Norges Kampsportforbund, på tvers av alle våre idretter, for barn i aldersgruppen 6-12 år. Her skal det sosiale være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne. Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport.

De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle!

Innholdet i Barnefestivaler

Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse. Vel innenfor dørene vil de bli inndelt i grupper og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund. I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt fukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/dobok eller vanlig treningstøy.