Applaus til Fana KK sitt profesjonelle Førstehjelpsteam

medical_sel

Eksamen vellykket for Fana KK sitt førstehjelpsteam, dvs. medlemmene i Fana Karateklubb, under et ikke planlagt hendelig uhell i klubben mandag 3. oktober 2016. Heldigvis var det Sensei de hermed fikk bryne seg på.

Det var nok ikke et vakkert skue idet den skadete seg om og betydelige mengder blod ble pumpet ut etter en kraftig kollisjon under bevegelse i fart med direkte støt mot nesen.

Pasienten fikk profesjonell behandling, stabilt sideleie, ble pratet vennlig med, nedkjøling av hodet og ising  neseparti, drikke og massevis av papir.

Sjokkreaksjonen, dvs. frysninger, skjelving og manglende kontroll over muskulatur ble raskt og effektivt brakt under kontroll, sikring av varme, vann.

Transport til Legevakten med 2 assistenter som ledsagere. Det kunne ikke ha blitt gjort bedre av noen. Trygg hjemtransport av bil i etterkant ble og sikret.

Tilstandsrapport 4. okt.

Dette fikser vi, alt kan fikses med et sterkt team som vi representerer gjennom alle medlemmene. Straks hevelsen er redusert vil Haukeland ta stilling til hvorvidt det er behov for operasjon eller ei, trolig torsdag eller fredag denne uke. Alt vel med pasienten. Stolthet og glede over dette flotte teamet i Fana Karateklubb.

 

Takk også for rydding og renhold straks pasienten var fjernet. Og ikke minst takk for en flott videreføring/gjennomføring av gårsdagens trening. Alle leverte til 1. premie på pallen igår. Det er sikkert.

Tusen takk til hver og en. Takk for alle fine hilsener og omtanke. Det går knallbra med pasienten. Nok til å bli frisk av å vite at man har et så flott og kompetent team i ryggen.

Osu

Sensei Ingrid

Ydmykhet, Glede og respekt

4. oktober 2016

 

Sist oppdatert på 4. oktober 2016 av sensei