Kohai Cup Laksevåghallen 1. okt. 2016

091a3993

Over ser dere Andreas i svevet.

I helgen, 1. oktober, ble årets andre Kohai Cup gjennomført. Fra Fana Karateklubb stilte 10 stykker på matten og minst like mange i heiagjengen på tribunen. Alle deltok i kumite og flesteparten også i kata. Fana Karateklubb kunne reise hjem med mye edelt metall, i form av pokaler og medaljer, men viktigst av alt var de flotte erfaringene og opplevelsene vi hentet både på matten og utenfor matten. To matter med parallelle aktiviteter gjorde at det gikk fort unna. Noen blåmerker fikk vi også med oss hjem, men smilene satt likevel løst og stemningen var høy etter et vel gjennomført stevne. Nå vet vi hva vi skal jobbe ekstra mye med til neste stevne, nettopp for å sloss om de beste plasseringene. Nå har vi både sett og erfart (kjent) hvor nivået må ligge for å hevde seg helt i teten.

Takk til dyktige instruktører i Fana Karateklubb for medvirking til profesjonell ledelse og spennende treninger av variert karakter.

Takk til deltagerne, til dedikerte coacher, nominert fotograf og støttespillere og takk også til foreldre og venner og som medvirket til å skape god stemning.

Vi gleder oss allerede til neste stevne.

091a3930

Over ser dere Lisa i aksjon med en fin mawashi geri jodan.

091a3993

091a3782  _91a3091

Lisa i full interaksjon. Elias med sin kataleveranse.