Banzai vitamininnsprøyting i Fana Karateklubb

14203501_691412377673619_1901208597_o

Den siste uken har vi fått en boost av en vitamin innsprøyting i klubben som følge av fire av våre ungdommers aktive deltagelse på Banzai Camp i Gøteborg. Mattis, Theodor, Elias og Andreas kom tilbake med ny vunnet kunnskap.

Herlig å få en smakebit fra Banzai camp for oss som ikke hadde anledning til å delta på denne flotte fight leiren som ble arrangert for 2. år på rad med store navn på instruktørlisten, Sensei Marius Ilias, Sensei Anca Wallmen og Sensei Harris Wallmen.

Takk til klubbens flotte representanter for trenings glede og iver etter å dele. Med Mattis i spissen (lagleder) jobber gruppen med å samle sine erfaringer for deling innad i klubben.

Se ikke bort fra at det kan bli noe helt spesielt ut av dette.

Osu