Merkedag i Fana Karareklubb 28. mai

2016-05-28 11.56.16 2016-05-28 13.48.54

Dagens gradering ble nok en noe annerledes opplevelse for de ca 20 graderingskandidatene. Vi hadde ikke tidspress for første gang og det var herlig. Det skjedde ting både ute og inne. Etter 2 uker med prøvegraderinger hadde vi allerede fått testet den enkeltes sterke og svake sider og gitt alle noe å forberede seg ekstra på. Kandidatene ble satt på en rekke krevende oppgaver som alle evnet å løse på en grei måte, noen i øvre sjikt og noen i andre enden eller midt på, men summa summarum er det en stolt Sensei og Sempai som kan gratulere hver og en med vel fortjent gradering resultat. Blant de som presterte ekstra sterkt denne gangen var et par stykker som har mislykkes tidligere, og andre som har blitt holdt tilbake og det så vi flotte resultater av denne gangen som viste til fulle at vi hadde gjort det riktige i fortid.

Domo arigato gosaimas…