06.04.16: Energi, Avspenning m/Audun Myskja

Energi_1

 

Treningen onsdag 6. april erstattes med nedenforstående tilbud for å gi medlemmene anledning til å få med seg Audun Myskja sitt seminar. Dette har du ikke råd til å gå glipp av. Meld gjerne fra til din Sensei hvem som deltar og vi ser på muligheten for koordinert kjøring. Målgruppen er her alle klubbens medlemmer, dvs. også de som trener alle andre dager i uken. Alle er velkommen. Det forventes å møte svært mange av dere der. Bare å glede seg. I kveld braker det løs.

Seminar med Audun Myskja 6.april 2016 kl 19-22 på Litteraturhuset i Bergen

HELBRED DEG SELV – HJELP TIL SELVHJELP

Du har store muligheter i deg til å skape positive endringer. Audun Myskja er overlege med doktorgrad og førti års erfaring i helsevesenet og innen mestringsmedisin – verktøy for å mestre plager og sykdom. Han har skrevet en rekke bøker, og er en ettertraktet foredragsholder i inn- og utland. Audun Myskja har 40 års erfaring i helsevesenet. Han har veiledet en rekke nasjonale og internasjonale prosjekter for kvalitetsforbedring i helsevesenet, og har hatt over 100 000 pasientmøter og holdt flere hundre kurs i helbredelse og personlig utvikling. Hans arena har i utgangspunktet vært helsevesenet, men de senere år har det i økende grad holdt foredrag i kommuner, institusjoner, foreninger og bedrifter som søker inspirasjon til å hente ut menneskers ressurser, verktøy til mestring og samspill.

Foredraget vil ta fram de mest effektive metodene for stressmestring og selvhelbredelse, og vise med praktiske eksempler hvordan du kan lage ditt eget helseprogram. Audun Myskjas varemerke er å illustrere sine poenger med konkrete eksempler og sanger tilpasser temaet. Foredraget er basert på boka ”Helbred deg selv», der Myskja har samlet de verktøyene som har vist seg å virke best for mennesker over tid – fra hva du bør spise for å holde deg frisk, til meditasjon og mentale teknikker som forebygger plager og gjør det enklere å håndtere uro, stress, smerter og kroniske sykdommer. Det finnes mange verktøy vi kan bruke for å holde oss friske og få et bedre liv. Du kan lære deg å ta i bruk de helbredende kreftene som finnes i deg.

Foredraget vil vise:

  • De beste øvelsene for energi
  • Ro og avspenning i hverdagen
  • De vanskelige følelsene – metoder som virker
  • ”Det blir for mye for meg!” – å ta vare på deg selv
  • Jeg er sliten! Hva kan jeg gjøre?
  • Stress – hva virker? Stressmestring i praksis
  • Hvordan kan jeg bygge helse og mestring over tid?

«Å hjelpe mennesker til å finne det beste i seg selv, det er er mitt kall.» – Audun Myskja.