NKO landssamling i Horten 5. – 7. febr. 2016

Horten 05 - 07 feb 2016 Landssamling NKO

 

Teknisk arrangør var Horten Karateklubb og det gjorde Horten med full treff. Det manglet ikke på noe av service for landets mange deltagere.

En stor takk rettes til Horten KK med Bård Brodshaug i spissen, godt hjulpet av et verdifullt nettverk av ivrige hjelpere. Makan til effektivitet ift å få ut mattene i etterkant av en hel dag med trening skal man lete lenge etter. Hadde det vært en konkurranse tror jeg vi hadde vunnet første premien i effektivitet.

Sensei Thomas vartet opp med et motiverende program hvor man trygt kan si at absolutt alle fikk brynt seg både mentalt og fysisk. Viktig å nevne at denne treningen startet med å nullstille gjengen. Mye gode ideer å bringe tilbake til klubbene.

 

Sensei Erik Anders hadde sin spesielle vri på sitt bidrag og sørget for å få alle med seg. Også hans program krevde fullstendig tilstedeværelse, ellers kan man trygt si at det ville gå helt i surr. Kombinasjoner ble drillet på kryss og på tvers, masse vis av herlige stillinger, ikke minst kiba dachi med deilige og krevende spark i massevis. Alle hjernevinninger ble tatt i bruk og alle muskelgrupper fikk røynt seg. Herlig.

 

Sensei Nils var gudfaren for siste økten og møtte da en gjeng med slitne kropper. Ikke desto mindre evnet han å få med seg gjengen på en brilliant liten reise i graderingssmakebiter fra VM Japan og tilhørende gradering. Det ble deillige kombinasjoner av kanskje en litt annen karakter enn det flere var vant med. Taken by surprise. Nydelig.

 

Takk til alle våre 3 flotte senseis og for dere verdifulle bidrag.

Det var både motiverende og herlig å stå på rekkene og la seg drive. Ville ikke ha vært foruten. Domo arigato gosai mas…

 

Til slutt vil jeg også berømme Teknisk Arrangør på vegne av NKO for å ha tatt så godt vare på oss alle, takk for super overnatting på fullsatt Best Western hotell til god pris på flotte ny renoverte rom, herlig frokost til spottpris og ikke minst nydelig runde på byen hvor vi spiste nydelig mat i særdeles god stemning i svært godt selskap.

 

Sensei Ingrid på vegne av Fana Karateklubb

7. februar 2016