Des. arrangementer med donasjoner til de jordskjelvrammede barna i Nepal

Jorsskjelv Nepal

I Fana Karateklubb inviterer vi gjennom en årrekke operert med gratis arrangementer for medlemmene. Det gjør vi fortsatt, men vi har et ønske om å gjøre en forskjell. I kjølvann av sommerlotteriet vårt hvor vi klarte å få inn nærmere 20.000 kr til gjenoppbygging av skoler/klasserom for de jordskjelvrammede barna i Nepal, ønsker vi å forsøke å gi vår støtte videre også. Det er stor nød som styrer hverdagen for de jordskjelvrammede.  Med bakgrunn i et ønske om å hjelpe er det besluttet at hver deltager på våre arrangementer i desember donerer et beløp hver nettopp for å hjelpe barna i Nepal. Retter en stor takk til hver og en av dere kjære medlemmer for forståelse og genuine ønsker om å gjøre en forskjell og hjelpe «litt», i dette tilfelle barna i Nepal.  Vi vil følge opp anvendelsen av donasjoner til Nepal, gjennom direkte rapport fra arbeidet med gjenoppbygging.

Retter en stor og ydmyk takk til hver og en av dere.