Des. arrangementer med donasjoner til de jordskjelvrammede barna i Nepal

Jorsskjelv Nepal

I Fana Karateklubb inviterer vi gjennom en årrekke operert med gratis arrangementer for medlemmene. Det gjør vi fortsatt, men vi har et ønske om å gjøre en forskjell. I kjølvann av sommerlotteriet vårt hvor vi klarte å få inn nærmere 20.000 kr til gjenoppbygging av skoler/klasserom for de jordskjelvrammede barna i Nepal, ønsker vi å forsøke å gi vår støtte videre også. Det er stor nød som styrer hverdagen for de jordskjelvrammede.  Med bakgrunn i et ønske om å hjelpe er det besluttet at hver deltager på våre arrangementer i desember donerer et beløp hver nettopp for å hjelpe barna i Nepal. Retter en stor takk til hver og en av dere kjære medlemmer for forståelse og genuine ønsker om å gjøre en forskjell og hjelpe “litt”, i dette tilfelle barna i Nepal.  Vi vil følge opp anvendelsen av donasjoner til Nepal, gjennom direkte rapport fra arbeidet med gjenoppbygging.

Retter en stor og ydmyk takk til hver og en av dere.

 

Sist oppdatert på 3. mars 2016 av admin