Utgår: Oppløftende kveld i førjulsstria 13. des. Fokus på energi og mestring

IMG_0040

Obs: Ny dato finnes pga manglende påmelding i hektisk førjulsstrie. Arrangementet idag utgår.

Førjuls meditasjonsstund (energi og mestring)

Målgruppe: ALLE interesserte

FORMÅL:

Finne fred og ro, fylle på med god og positiv energi og alt det som gjør oss godt, skape glede, bygge den gode selvfølelsen.

Vi kvitter oss med negativitet, vonde følelser, stress og frustrasjoner og gir plass for det .gode Vi fyller koppen vår til den renner over. Den kan aldri bli full nok.

Sted: SparKjøp sitt bygg på Kokstad, i Fana Karateklubb sine lokaler søndag 13. desember kl 16 – 17.

Forbehold for gjennomføring: Tilstrekkelig antall påmeldte. Påmelding innen kl 13 den 13. desember om man ønsker å delta. Send mail eller melding til: ingbjo4@gmail.com. Ved manglende påmelding vil dette arrangementet bli skjøvet på.

Arrangementet er «gratis» men deltagerne er velkommen til å gi kr 200 til Fana Karateklubb sitt prosjekt for støtte til jordskjelvofrene i Nepal. Pengene er øremerket skole/klasseroms gjenoppbygging.

Du vil bli ledsaget trygt gjennom en flott stund hvor fokus er påfyll av energi, motivasjon og glede. Dere vil få bli kjent med enkle verktøy for energi og mestring. Ta gjerne med teppe, pute, ullsokker og liggeunderlag om du har.

Velkommen til alle interesserte, medlemmer, familie, venner og nettverk så langt plassen rekker i Fana Karateklubb sine lokaler på Kokstad. Vi fyller opp så langt plassesn rekker.

La oss sammen legge alt til rette for en flott førjulsstund for topping av vår egen energibank.

Velkommen akkurat slik du er til en oppløftende kveld i førjulstida!