Stem på klubben i mitt hjerte 14.-27.november

Til alle idrettslag i Norge

Stem på klubben i mitt hjerte 14.-27.november

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag til å stemme på klubben i mitt hjerte på www.klubbenimitthjerte.no

Kampanjen starter lørdag 14. november ved midtnatt og varer frem til fredag 27. november kl 12.00

Om klubben i mitt hjerte 
Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer pr. dag er det med i trekningen av 10.000 kroner fra Nordea. Totalt deler Nordea ut 30 premier á 10.000 kroner og en hovedpremie på 100.000 kroner til den klubben som klarer å samle flest stemmer gjennom hele perioden.

Grace Bullen (18) fra Fredrikstad er Norges fremste kvinnelige bryter og nyutnevnt ambassadør for kampanjen. Les nyhetssak på idrettsforbundet.no:  https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/grace-bullen—ekte-klubbkjarlighet/