Strålende nyheter – 2 nye 8. Dan Shihan Howard M. Collins & Shihan Brian Fitkin

Det er med utrolig stor stolthet og glede jeg nå publiserer den store nyhet ift at vi har fått 2 nye 8. Dan innen Shinkyokushin, og det er vår alles kjære Shihan Howard M. Collings og Shihan Brian Fitkin.. Det er bare å glede seg med meg på vegne av disse to formidable ressurspersonene innen Shinkyokushin Karate. Det er med stolthet og glede jeg publiserer denne nyheten fra Tokyo 4. nov. 2015. Disse to sterke mentorene har jeg hatt gleden av å trene med de siste 30 årene under deres jevnlige besøk i hhv Vest/Sør & Østi Norge. Ønsker med dette å uttrykke stor takknemlighet og utfordrer dere alle på en høytidelig applaus for dem begge. Hipp – hipp hurra Osushihan_collinsShihan Brian Fitkin 8 dan

Sist oppdatert på 4. november 2015 av sensei