Japan, solens land

Japan er et land det er verdt å lese seg opp på og et land som har et bredt spekter å by på. Hovedstaden Tokyo fremstilles som en storby og er det vitterlig, men slett ikke kaotisk som enkelte synes å uttrykke, snarere «ryddig og ordentlig» i sin travelhet, trygg og et sted man virkelig føler seg velkommen uansett hvem man møter. Man formelig bukkes inn og ut og overalt hvor man møter japanere bys det på smil og utveksling av høflige hilsener. De er veldressede og velkledde, samtidig som man opplever et mangfold uten like i klesdrakter, stasj og pynt, og alt føles rett og slett like naturlig. Det er min påstand at vi har mye å lære av et japanske folkeslag. Det kan være greit å komme seg «ned av haugen» litt og se og oppleve hvordan andre nasjonaliteter, som her japanerne, møter sine omgivelser, med smil og hjelpsomhet. Her får man i sannhet nyttiggjort seg «domo arigato gosai mashita»…

Det vil etter hvert bli lagt ut bilder fra Tokyo og litt av det storbyen har å by på.Tokyo-Main-Image

Les mer om Japan her: https://sv.wikipedia.org/wiki/Japan