Avspenning med tibetansk syngebolle fra det 18. århundre i Fana KK

Etter torsdagstreningen vanket det en ørliten overraskelse på den fine gruppen som var på trenining i høstferien. De fikk oppleve avspenning hvor Sensei benyttet en spesiell syngebolle fra det 18. århundre.

Lyden fra syngebollen bidrar til å skape indre ro og gir også en klarende effekt på dine energier.

Gruppen fant umiddelbar ro. Dette skal vi nok gjøre mer av.

 

——————————–

Tibetanske syngeboller


I mange århundre har syngebollene blitt brukt i tibetansk tradisjon som verktøy til å oppnå indre fred og utvikle sinnets muligheter.

Det er ikke mer enn 40-50 år siden at den vestlige verden fikk åpnet øynene for disse klangbollene, som til da hadde vært en velbevart hemmelighet. Denne skatten overskrider trostradisjoner og forskjellige livssyn ettersom lyd er et universalt språk for alle mennesker.

Vår stressende hverdag og høyt livstempo virker forstyrrende på våre indre rytmer og vi får større avstand fra naturens åndedrag.


Det blir etter hvert vanskeligere å finne sjelero og komme i kontakt med dypere mennesket i oss.


Med sin evne til å stilne tankesurret, negativitet, forvandle våre mønstre og skape harmoni, er syngebollene en gave til det moderne mennesket.

Ekte antikke klangboller er opptil flere hundre år gamle og bærer et avtrykk av mange generasjoner tibetanske munker, som har brukt dem i sin daglige meditasjons praksis.