Klasserom til skolebarn i Nepal

 

Tusen takk for innsatsen for skolebarn i Nepal skriver Ingvill Ytreland til Fana Karateklubb og under kan du se hva mer hun har å fortelle oss:

Osu.

Det varmer et gammelt karate hjerte å få ta del idet engasjementet medlemmene i Fana Karateklubb har vist overfor de jordskjelvrammede i Nepal. Pengene som er samlet inn skal gå til å bygge opp igjen en av de mange tusen skolene som ble ødelagt under jordskjelvene som rammet landet denne våren.

Jeg var selv i Nepal 25. April for å klatre Mount Everest da det første jordskjelvet rammet landet. Ekspedisjonen vår ble avlyst, men jeg valgte å bli igjen i Nepal og følge etterarbeidet på nært hold. Nå er jeg tilbake i Norge og involverer meg i å samle inn penger til å bygge skoler gjennom den veldedige organsiasjonen Giitu.org.

Oppe i den avsides liggende landsbyen Sertun på 2.000 meter ligger det tre skoler som er totalt ødelagte etter jordskjelvene. Pengene fra lotteriet skal gå til å bygge klasserom på en av disse skolene. Til våren 2016 vil det bli mulig å bli med til Nepal og besøke Sertun og skolen vi hjelper. Les mer om det på Nepaltur.no.

Vi i Giitu vil bruke høsten på å samle inn penger til skolebygging. På giitu.org kan dere følge med på aktivitetene vi gjennomfører til inntekt for skolebarna i Nepal. Dere kan også lese mer om prosjektene våre på Livealifeinmotion.com.

 

TUSEN TAKK!DSCN0348 DSCN0652 DSCN0653 DSCN0661