Nepal-lotteriet

Historikk ift Nepal Lotteriet til Fana Karateklubb (3. juni)

Flotte premier er på plass og loddbøker vil bli utdelt til alle medlemmer på trening imorgen 4. juni kl 18. Viktig at alle stiller – eventuelt tar med seg bøker til de de kjenner som ikke har anledning til å stille.

Vi har også overraskelser å by på, så tro ikke nødvendigvis at moroa er slutt når man har gjort siste trekning på festen i Sandholna.

Minner ellers om «flaskeinnsamling» – panting – verdifulle kroner til kirsebærtreet vårt fra Fana Karateklubb sine medlemmer. Vil du være med å sette ditt preg på dette og føle at du har bidratt med et verdifullt bidrag blir vi veldig glade.

Sensei har nære forbindelser i Nepal, som er fullt opptatt med hjelpearbeid, og vi vil få en unik anledning til å følge hjelpen på nært hold.

Husk: dere kan få flere loddbøker. Olav sitter på disse og holder kontroll. Mange har vært kjempeflinke å selge lodd og å samle inn penger for flasker. Dette lover godt.

Tenk på hvor godt det er å kunne hjelpe andre som trenger det.

Noen av medlemmene har tatt på seg ekstra oppdrag – også til inntekt for Nepal saken.

Husk å holde deg oppdatert gjennom terminlisten.

Gå ikke glipp av de siste treningene.

Vi har jobbet med å få etablert en attraktiv liste over premier for slikt lotteri og har nå fått mye på plass, men vi har fortsatt plass til et par flotte premier til på listen for virkelig å slå på «stortromma» til inntekt for Nepal ofrene. Vi har så uendelig mye å være glad for.

Skulle dere ha flasker hjemme, fint om dere lar barna få pantet dem og tatt med pengene til dojo ved første anledning, hvor vi samler inn penger til et kirsebærtre, som også skal være en av de supre premiene for lotteriet. Vi tenker her at dette kan være «barnas bidrag» og håper og tror at også dette kan bidra til lagbygging blant barna våre.

Kan du eller noen i din nærhet bidra med lotteripremie, ta gjerne kontakt med din Sensei ved første anledning.

18. juni og grillfest/Sommerfest for Familiepartiet kl 18-20 på Sandholna i Arboretet

Påmeldingsfristen er utgått og vi har nærmere 30 påmeldte.

Vel møtt til masse moro og trekning av vårt viktige lotteri hvor hver krone går til Nepal jordskjelvofrene.

Kl 17:50 blir det fremmøte på P-plassen (venstre side) før man kommer til Arboretet. Fire av ungdommene våre blir å treffe der for å bringe «de som ikke er kjent» på plass. Gruppen forlater P-plassen presis kl 18.

Det er lov å ta med noe spesielt å bite i om man har særskilte ønsker/behov men da må man være forberedt på å dele med Kyokushin familien :-).

Vi byr på grillmat og aktiviteter. Surprise.

Vel møtt.