Norgesmester i klubben

Gratulerer som solid norgesmester Håkon Kristvik Bye!

NM mester – Håkon Kristvik Bye, 17 år, varmeste gratulasjoner. Hipp hipp hurra.

     

Det er med stor, stor glede jeg deler disse bildene; Haakon har så absolutt levert under årets NM i Trondheim 14. februar, 2015.
Første kamp var avgjort etter ett minutt, da motstanderen ikke tålte de gjentatte mawashi gedan som kom på rekke og rad.
Andre kamp gikk like raskt, dog måtte han sette tre wazari-teknikker før han kunne gå av matten. Den første – en mawashi jodan – ble (av dommerne) betraktet som gjennomgående, så den fikk han ingen scoring på. Tvert imot ble han belønnet med en chui ichi.
For oss andre så dette ut som et helt kontrollert spark, men det er nå engang dommerne som dømmer. Etter straffen var mottatt (med rak rygg, må vite) kom det to raske wazari på rappen. Klar seier også i andre kamp, altså.
Finalen gikk likedan, men her gikk de tiden nesten helt ut. Haakon fikk  inn et lowkick tidlig, og et nytt mot slutten. Motstanderen ga rett og slett opp – han gikk bare avsted ut av kampsonen. Awasete – ippon.
Det var aldri noen fare på ferde for Haakon sin del, men trygg og kontrollert fighting.
Ennå har han et stort register på lager, så der er mye som skal komme mer til syne med tiden.
Nervene var mye mer under kontroll i år, så det er tydelig at han vokser med erfaringene.
Tilbakemeldingen jeg har fått går videre på at Håkon som reisefølge og karateka er så sympatisk, hyggelig og raus som det går an, og en ren fryd å ha med på tur.
Gleder alle i Fana Shinkyokushinfamilien – Fana Karateklubb – vi gleder oss med og roper et stor ENDELIG var det Håkon sin dag – HIPP – HIPP HURRA for verdens flotteste forbilde, denne gangen med røtter i familien vår.
Stolthet.
Osu
Kyokushin er en livsstil.